🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Juliette has a gun – “Moscow Mule” 7.5 ml.

“Moscow Mule”

Duft fra “Juliette has a gun”

Indeholder: 7.5 ml.

Perfekt størrelse til tasken

kr. 250,00

Kun 3 tilbage på lager

Moscow Mule’s olfaktoriske spor hypnotiserer sit publikum, som om det inviterer alle til at dele, over en drink. Et tidløst øjeblik, hvor tunger løsnes og kroppe er skoldhede. Et twist af ingefær til den sexede side, et strejf af citron til den varme punch! En ubegrænset nydelse, som kan bruges uden moderering.  Moscow Mule er en blomstret citrusduft med ingefær, citron og bergamotte, krydret med æble og jasmin på en bund af Ambretolide, Ambroxan og Norlimbanol.

TOPNOTER: Lime essence

MIDTERNOTER: Ingefær essence

BASENOTER: Ambroxan

 

JULIETTE HAS A GUN:

Skabt i Frankrig mellem Paris og Grasse af Romano Ricci, oldebarn af Nina Ricci. En fordrejet Shakespeares heltinde transporteret ind i det 21. århundrede med en pistol, metafor for hendes parfume, hendes forførelsesvåben.

Juliette has a Gun er en kollektion af dufte designet til dig, der også forstår, at det at bære en signaturduft rækker langt ud over den simple kendsgerning blot at dufte “dejligt”… Det er en erklæring. En bekræftelse af, hvem du er. Juliette er uafhængig, kraftfuld, svær at fange. Ligesom dig.

Med Juliette has a Gun ønsker Romano Ricci at genskabe brugen af parfumer som det, de altid burde være: emblemer af stil og originalitet.

Yderligere information

Vægt 100 g
Størrelse 8 × 8 × 12 cm
Indeholder i ml

Serie

Mærke

Varenummer: jhag-moscow-7.5 Kategorier: , , , Mærker: ,