🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Amalie Rosalie

Amalie Rosalia – er hudpleje på dine og naturens præmisser

For Amalie Rosalia er det afgørende, at du kender de produkter du bruger på hud og hår indgående, så du nemt kan undgå skadelige og unødvendige stoffer. De tager udgangspunkt i naturen og anvender, så vidt det er muligt, økologiske og/eller lokale, danske råvarer. Derfor er deres økologiprocent  på mellem 61-100 % og de arbejder hele tiden mod en grønnere og mere bæredygtige hudpleje.

Amalie Rosalie fremstiller selv deres hudpleje. Det betyder, at de håndterer, blander og forarbejder alle råvarer. På den måde ved de, at processen foregår efter vores krav og standarder, så resultatet bliver et ærligt og gennemsigtigt produkt lavet efter naturens forskrifter. En bæredygtig tankegang præger også valget af emballage. Derfor er størstedelen af deres hudpleje i glaskrukker, som nemt kan genbruges. De anvender dog stadig plastik, men har taget aktiv stilling til, at det er den bedste løsning indtil videre. På sigt arbejder de med, at finde alternativer til plastikken.

Hensynet til natur og mennesker er bestemmende for Amalie Rosalie og den retning, som de arbejder for, at hudplejebranchen skal bevæge sig i.

Varekategorier
Varekategorier