🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

House Doctor

House Doctor er en familieejet designvirksomhed, som er skabt med ønsket om, at inspirere og hjælpe mennesker med at skabe deres egne unikke rum. Det gør de ved at designe produkter, der bringer balance, enkelhed og autenticitet ind i folks hjem.

Hos House Doctor gør de tingene på deres egen måde. Deres passion ligger i at vælge de rigtige materialer, mønstre og teksturer og få dem samlet i et stilfuldt og afbalanceret design. Evnen til at blande i stedet for at matche er House Doctors styrke. Uanset om en vare har et strejf af noget minimalistisk, retro eller industrielt, kan den kombineres med resten af ​​vores varer i et eklektisk og personligt look.

Varekategorier

Deres vision er, at detaljerne betyder noget, og det bør hvert enkelt produkt i dit hjem også. Du finder disse detaljer i en glasur med vabler, i de håndlavede mønstre eller i den organiske og voluminøse form af en vase. I stedet for at få vores varer til at skille sig ud med iøjnefaldende farver, søger vi at give hvert design subtile, men spændende detaljer, der overrasker og glæder. I bund og grund er de mere end smukke produkter – de skaber en følelse.

Med æstetik forankret i den skandinaviske designtradition er vores produktsortiment designet med varer, der gør det nemt for dig at skabe et skønt hjem med plads til at leve.