🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Kantha Sock – no. 50

kr. 110,00

Kun 1 tilbage på lager

Unika – Christmas Kantha Sock er lavet af rester fra kantha-tæpper. Det er perfekt til din julepyntning- både til træet eller til at hænge på både grene eller i vinduet. Det vil med garanti sprede den glade julestemning i hele huset! Vi har håndplukket de mest lækre pasteller til dig.

Bæredygtigt julepynt, som laves af overskuddet fra både produktionen af både Kantha tæpper, jakker og toilettasker. Smuk pynt, som kan tages frem år efter år til at dekorere dit juletræ eller dit hjem. Kantha-broderiteknikken genbruger kreativt gamle bomulds-saris, der tidligere er blevet båret af indiske kvinder, og giver dem nyt liv som upcyclede beklædningsgenstande. Som en del af Sissel Edelbos værdier sætter de fokus på upcycling og brug af eksisterende overskydende stoffer. På den måde minimeres produktionen af nye materialer.

11,5 x 8,5 cm (ornamentet måles uden snor)

 

 

Kernen i Sissel Edelbo’s produkter – er en stor kærlighed til den indiske kultur. Delaver deres produkter af gamle vintage sarier og de fortæller alle en historie om de skønne kvinder, som har gået i dem.

Det smukke silke julepynt fra Sissel Edelbo er så dekorativt i de smukke farver og mønstre. Hæng dem på juletræet, smukke troldegrene, pynt med dem på bordet eller i en skål. Hæng dem i små silkesnore i vinduet, for at skabe stemning. Du kan også bruge dem, som et lille skøn detalje på din julegave indpakning. Alle de smukke fugle, hjerter, engle, slikstokke og svampe er lavet af bæredygtigt silke fra brugte sarier. De laves af overskuddet og stofresterne til de forskellige kjoler, tasker og skjorter, som er i Sissel Edelbos kollektion. Så det er bæredygtigt julepynt, som du kan gemme og tage frem år efter år.

Yderligere information

Vægt 50 g
Størrelse 7 × 8 cm
Farve

Mærke

Materiale