🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Kantha Stor julesok – no. 77

kr. 400,00

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:

Christmas Kantha Strømpen er lavet af rester fra kantha-tæpper og er perfekt til at sprede julestemning i huset!

Hvert år kan du skabe julestemning og forventningens glæde ved at hænge julesokken op. Kantha-stoffet, der bruges til dette ornament, er kantha-udskæringer, der er tilbage fra produktionen af de genanvendte kantha-tæppedragter i vores kollektioner. Kantha-broderiteknikken genbruger kreativt gamle bomulds-sarier, der tidligere er blevet båret af indiske kvinder, og giver dem nyt liv som genanvendte tøjstykker. Som en del af vores værdier værdsætter vi tanken om genanvendelse og brug af eksisterende restmaterialer. På den måde minimerer vi produktionen af nye materialer.

50 cm x 37 cm (målt uden snoren)

Kernen i Sissel Edelbo’s produkter – er en stor kærlighed til den indiske kultur. Delaver deres produkter af gamle vintage sarier og de fortæller alle en historie om de skønne kvinder, som har gået i dem.

Det smukke silke julepynt fra Sissel Edelbo er så dekorativt i de smukke farver og mønstre. Hæng dem på juletræet, smukke troldegrene, pynt med dem på bordet eller i en skål. Hæng dem i små silkesnore i vinduet, for at skabe stemning. Du kan også bruge dem, som et lille skøn detalje på din julegave indpakning. Alle de smukke fugle, hjerter, engle, slikstokke og svampe er lavet af bæredygtigt silke fra brugte sarier. De laves af overskuddet og stofresterne til de forskellige kjoler, tasker og skjorter, som er i Sissel Edelbos kollektion. Så det er bæredygtigt julepynt, som du kan gemme og tage frem år efter år.

De kommer i assorterede farver og du kan skrive i kommentarfeltet hvis du har særlige ønsker. Så skal vi prøve at tage hensyn. Der er mange forskellige farver, så skriv lys eller mørk.

 

Yderligere information

Vægt 50 g
Størrelse 7 × 8 cm