🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Marmorbræt rundt – small sort

Smukt rundt marmorbræt fra Stoned i eksklusivt ‘high end’ marmor fra den ægeiske kyst.

Brug det om smørrebræt eller til en lille hapser eller til underlag under lys.

Er også smuk som display til smykker, lys, pynt og nips. Da det er sten og et naturligt produkt falder alle forskelligt ud.

Størrelse: 15 x 15 x 1cm

 

kr. 250,00

På lager

STONED – HIGH ON MARBLE

Stoned er som deres tillægstitel, “High on marble”, antyder, helt vilde med marmor. Hos Stoned kan du finde klassiske produkter til hjemmet udformet i ekslusivt marmor i forskellige farver.

Brandet blev grundlagt i 2014 af Dekan Atakan og John ter Riet med ønsket om at skabe kendte marmorklassikere, men med ekslusivt marmor fra den ægæiske kyst i Tyrkiet.

Meget marmor på markedet har ikke den kvalitet som Stoned tilbyder og flere produkter af marmor bliver produceret i Kina hvor man ikke kan være sikker på marmorens oprindelse og kvalitet.

Med Stoned marmor får du derimod marmor med et oplyst oprindelsessted, den ægæiske kyst, som er håndskåret og pudset på virksomhedens egen lille workshop. Hvert produkt har et helt unikt udtryk, men selvfølgelig med den genkendelige marmorstruktur.

De klassiske designs tæller blandt andet bakker, lysestager, kontortilbehør, tandbørstekrus, bordskånere med mere, og fås i 6 forskellige marmorfarver.

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1000 g
Materiale

Farve

Mærke