🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Pizza tallerken 33,5 cm – Splash kongeblå

kr. 210,00

Kun 3 tilbage på lager

Dyk ned i et af de populæreste mønstre fra Familianna Splash-serien! Disse smukke keramikprodukter er håndmalet og ser ud som sprøjt fra en pensel, der danser i luften. Hvert eneste splash er unikt og skaber en magisk og livlig stemning i dit hjem. Billedet er derfor vejledende.

Med Splash-serien kan du tilføje kunstnerisk flair til din boligindretning. Uanset om du dækker op til gæster eller nyder en cappuchino, så vil serien tilføje en legende og farverig atmosfære til dit rum.  Vælg mellem tallerkener, skåle, kopper og meget mere, alle i glade farver og smukt håndlavet.

Pizza tallerken måler 33,5 cm i diameter

Godkendt til fødevarer og kan tåle opvaskemaskine og mikroovn

Familianna er et nyt livstils brand på det danske marked. De har specialiseret sig i håndlavet keramik og de har slået sig sammen med et spansk firma, som har lavet keramik i flere generationer. Der er så mange forskellige former, farver, mønstre og teknikker. Det er Christian og Jytte Correll, som også står bag det populære brand Anna von Lipa , som står bag Familianna. De har slået sig sammen med Jan Kliment og sammen har de skabt en kollektion, som tager os med storm.

Alt er håndlavet – lige til os i Remix by Sofie

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 27 × 27 cm
Materiale

Diameter cm

Farve

, ,

Mærke