🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Sæbe – “Peppermint and eucalyps”

kr. 64,00

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:

En håndlavet, 100% naturlig, vegansk, plastfri solid shampoo bar, fremstillet af ricinusolie – en naturlig hårbalsam for hovedbund. Når det kombineres med kokosolie og olivenolie, får du denne fugtgivende og nærende luksus shampoo bar. Hertil kommer, at de æteriske olier af pebermynte og eukalyptus, for en forfriskende og forfriskende oplevelse. Dens handy størrelse betyder, at det er også fantastisk til at rejse eller tage på ferie. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer. Indeholder: ricinusolie, kokosolie, olivenolie, pebermynte og eukalyptus æteriske olier, vand

Papiremballagen er sikret med bionedbrydelige klare klistermærker. Ingen plastik. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer.

Papir Plane er Laura og Jack, et lykkeligt ugift par, der kan lide tapas, Netflix serier og ser på hundehvalpe på Instagram. Jack er den med skæget. De kører Paper Plane, et lykønskningskort, gaveartikler og homeware selskab, baseret i Rutland, Englands mindste amt. De sigter mod at fremstille produkter, der hjælper folk med at udtrykke deres sande følelser, og som afspejler deres personlighed og sans for humor. Paper Planes arbejde er blevet fremhævet af hjemmesider og publikationer, herunder Buzzfeed, The Huffington Post, Cosmopolitan, Red og The Telegraph. Gennem deres hjemmeside, butiksfacader på Etsy, notonthehighstreet, Thortful og hardtofind, og voksende hær af mursten og mørtel grossister, herunder Homesense, Homegoods, Marshalls, vindere, Urban Outfitters, Oliver Bonas og Papersmiths de har solgt hundredtusindvis af kort, sæber, olier, krus, prints og mere til kunder verden over.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Varenummer: pap-sæbe-dad-1 Kategorier: , , , Mærker: ,