🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Sæbebar – “Calm bar”

kr. 64,00

Kun 1 tilbage på lager

En 100% naturlig sæbebar, der er en perfekt gave til alle, der har brug for et øjeblik af ro. Denne 100% naturlige, veganske bar er dufter af  rosengeranium, som er en naturligt beroligende duft, der hjælper dig med at slappe af.

Indeholder: natriumolivat, Aqua, Butyrospermum parkii (shea) smør, Pelargonium graveolens (rose geranium) blad olie indeholder citronellol, geraniol, linalool, Rubia tinctorum (krap) rod

Hvert stykke er håndskåret og vejer: 95g

Papiremballagen er sikret med bionedbrydelige klare klistermærker. Ingen plastik. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer.

Papir Plane er Laura og Jack, et lykkeligt ugift par, der kan lide tapas, Netflix serier og ser på hundehvalpe på Instagram. Jack er den med skæget. De kører Paper Plane, et lykønskningskort, gaveartikler og homeware selskab, baseret i Rutland, Englands mindste amt. De sigter mod at fremstille produkter, der hjælper folk med at udtrykke deres sande følelser, og som afspejler deres personlighed og sans for humor. Paper Planes arbejde er blevet fremhævet af hjemmesider og publikationer, herunder Buzzfeed, The Huffington Post, Cosmopolitan, Red og The Telegraph. Gennem deres hjemmeside, butiksfacader på Etsy, notonthehighstreet, Thortful og hardtofind, og voksende hær af mursten og mørtel grossister, herunder Homesense, Homegoods, Marshalls, vindere, Urban Outfitters, Oliver Bonas og Papersmiths de har solgt hundredtusindvis af kort, sæber, olier, krus, prints og mere til kunder verden over.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Varenummer: pap-calm Kategorier: , , , Mærker: ,