🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Sæbebar – “Dog” til menneskets bedste ven

kr. 75,00

Kun 2 tilbage på lager

Hunde shampoobar – Forkæl din firbenede ven med en vask med den skønne sæbebar specielt lavet til hunde. Sæben dufter af pebermynte, Tea Tree, Citronella og Lavendel. Baren indeholder Neem olie til en sund, skinnende pels, og naturlige planteekstrakt loppe repellants. Illustreret med søde hjørnetænder, emballagen gør dette til en fantastisk gave til dine hunde-elskende venner.

Papiremballagen er sikret med bionedbrydelige klare klistermærker. Ingen plastik. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer.

Papir Plane er Laura og Jack, et lykkeligt ugift par, der kan lide tapas, Netflix serier og ser på hundehvalpe på Instagram. Jack er den med skæget. De kører Paper Plane, et lykønskningskort, gaveartikler og homeware selskab, baseret i Rutland, Englands mindste amt. De sigter mod at fremstille produkter, der hjælper folk med at udtrykke deres sande følelser, og som afspejler deres personlighed og sans for humor. Paper Planes arbejde er blevet fremhævet af hjemmesider og publikationer, herunder Buzzfeed, The Huffington Post, Cosmopolitan, Red og The Telegraph. Gennem deres hjemmeside, butiksfacader på Etsy, notonthehighstreet, Thortful og hardtofind, og voksende hær af mursten og mørtel grossister, herunder Homesense, Homegoods, Marshalls, vindere, Urban Outfitters, Oliver Bonas og Papersmiths de har solgt hundredtusindvis af kort, sæber, olier, krus, prints og mere til kunder verden over.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Varenummer: pap-dog Kategorier: , , , Mærker: ,