🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Sæbebar til barbering – “Aloe Vera & Soothing mint”

Sæbebaren til babering fra Jungle Cultures sortiment er håndlavet af håndværker fra Vietnam. Deres barbercreme bar kombinerer lokalt fremskaffet, økologisk kokosolie med æteriske olier af høj kvalitet for at skabe en luksuriøs barberbar. Den er god mod din hud og venlig over for planeten! Vores traditionelle barbersæber er koldpressede og langvarige. Hver barberbar vil holde fra 6-12 måneder, afhængigt af hvor ofte du barberer dig.

Aloe Vera & cooling mint  beroligende aloe vera for at skabe en opløftende og revitaliserende barberingsoplevelse for både mænd og kvinder.

kr. 119,00

Kun 1 tilbage på lager

Jungle Culture tror på små, bæredygtige forsyningskæder, sund levevis og en fremtid uden engangsplast. De arbejder med familiedrevne gårde og håndværksværksteder i Vietnam for, at levere højkvalitets, smukke håndlavede produkter, der reducerer forbruget af engangsplast og understøtter udvikling i landdistrikter, lavindkomstområder. Vores produkter er alle designet og udformet med ekstrem omhu og sans for detaljer. Brandet er bygget på gennemsigtighed, bæredygtighed og kreativt design.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke