🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Sæbebar – “Travel bar” til krop, hår og barbering

Rejs let – når du får flere funktioner i en sæbe. Denne skønne sæbebar til, når du er på farten kan bruges som både shampoo, sæbe, barberskum og deodorant. Den kommer i en lommestørrelse bar, så den fylder ikke meget. Ikke kun det, men denne håndlavede veganske bar er antiseptisk, anti-svampe og et insektmiddel – perfekt til din ferie, rejser eventyr eller kløft år. Og med citrongræs, pebermynte og tea tree lugter det også ret godt.

Hvert stykke er håndskåret og vejer: 95g

kr. 64,00

Kun 1 tilbage på lager

Papiremballagen er sikret med bionedbrydelige klare klistermærker. Ingen plastik. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer.

Papir Plane er Laura og Jack, et lykkeligt ugift par, der kan lide tapas, Netflix serier og ser på hundehvalpe på Instagram. Jack er den med skæget. De kører Paper Plane, et lykønskningskort, gaveartikler og homeware selskab, baseret i Rutland, Englands mindste amt. De sigter mod at fremstille produkter, der hjælper folk med at udtrykke deres sande følelser, og som afspejler deres personlighed og sans for humor. Paper Planes arbejde er blevet fremhævet af hjemmesider og publikationer, herunder Buzzfeed, The Huffington Post, Cosmopolitan, Red og The Telegraph. Gennem deres hjemmeside, butiksfacader på Etsy, notonthehighstreet, Thortful og hardtofind, og voksende hær af mursten og mørtel grossister, herunder Homesense, Homegoods, Marshalls, vindere, Urban Outfitters, Oliver Bonas og Papersmiths de har solgt hundredtusindvis af kort, sæber, olier, krus, prints og mere til kunder verden over.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Varenummer: pap-travel Kategorier: , , , Mærker: ,