🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Serveringsskål – Flere farver

kr. 450,00

Imponer dine gæster med dette unika serveringsfad fra Mahaba-serien. Dette får din mad til at se endnu bedre ud! Perfekt til at servere smagsfulde salater, dette fad vil helt sikkert være det vildeste blikfang på ethvert bord og gøre dine salatretter endnu mere indbydende og imponerende. Fadets unikke design og håndmalede detaljer reflekterer kærlighed og håndværk, som kendetegner Mahaba-serien.

Dette alsidige fad kan også anvendes til dekorativt at opbevare frugt, hvor det vil tilføre et touch af stil til enhver køkken eller spisebord. Uanset hvordan du vælger at bruge det, tilføjer dette fad fra Mahaba-serien charme og funktion til dit hjem, og gør hver servering til en særlig anledning.

Mahaba betyder “kærlighed” og vi er forelsket i den skønne håndlavede serie. Serien er håndmalet og hvert enkelt stykke er signeret af den kunstner, som har malet mønsteret.

Kan vaskes i opvaskemaskinen – tåler mikroovn

Mahaba – betyder “kærlighed” og det har vi valgt at døbe vores nye serie. For vi er fuldstændig forelsket i de flotte farver og fine håndmalede mønstre. Alle produkterne er lavet i forme og de har derfor har de et meget ensartet udtryk. Tilgengæld, så er der lagt kærlighed i glasur og i de mange forskellige håndmalede motiver. Hvert eneste stykke keramik er signeret af den maler, som nøjsomt har dekoreret det.

Yderligere information

Vægt 800 g
Størrelse 34 × 34 × 8 cm
Materiale

Diameter cm

Farve

, , , ,

Mærke