🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Silke tasken til det hele “Dagmar” – lilla

kr. 600,00

Kun 1 tilbage på lager

Dagmar SILK Project Bag er den perfekte opbevaring til alverdens projekter. Pak alle dine kreative hobbyer i en silke Project Bag, så de bliver passet godt på. De unikke mønstrer stammer fra vintage silk sarier og indersiden er det blødeste økologiske bomuld. Tasken lukkes med snøre. På indersiden er der to store lommer på den ene side og tre mindre lommer på den anden side. Her kan du opbevare dine små sager, så de ikke bliver væk. Bunden er flad, så der kan opbevares så meget som muligt.

  • Højde: 35 cm
  • Bredde ved åbning: 47 cm
  • Bredde i bunden: 31 cm
  • Dybde: 16 cm

Kernen i Sissel Edelbo’s produkter – er en stor kærlighed til den indiske kultur. Delaver deres produkter af gamle vintage sarier og de fortæller alle en historie om de skønne kvinder, som har gået i dem.

Alle Sissel Edelbos styles er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde. Vi ser brugssporene som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv – og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet. Vi håber, du vil elske historien om materialet – lige så meget som vi gør – FROM ONE WOMAN TO ANOTHER.Smuk totebag fra Sissel Edelbo med skønt print og fremstillet af et vintage Kantha tæppe.

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 7 × 8 cm
Materiale

Farve

,

Mærke