🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Silke toilettaske “Avi” – lyslilla med lilla blomster

kr. 700,00

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:

Denne rummelige toilettaske er perfekt til dine hverdagsprodukter. Den kan pynte på badeværelset eller bruges til en weekendtur. Størrelsen på kosmetikpungen kan rumme din hårbørste, deodorant, kropsolie, eller hvad end du bruger til din daglige selvforkælelse. Den har en indvendig lomme med en lynlås. Som en ekstra detalje lukkes kosmetikpungen med en forgyldt YKK-lynlås. Den er lavet af en genanvendt silke-sari og foret er i 100% genanvendt bomuld. Kvaliteten og udseendet gør det også muligt for dig at bruge den som en clutch.

  • Højde: 21 cm
  • Længde: 28 cm
  • Bredde: 9 cm

Kernen i Sissel Edelbo’s produkter – er en stor kærlighed til den indiske kultur. Delaver deres produkter af gamle vintage sarier og de fortæller alle en historie om de skønne kvinder, som har gået i dem.

Alle Sissel Edelbos styles er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde. Vi ser brugssporene som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv – og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet. Vi håber, du vil elske historien om materialet – lige så meget som vi gør – FROM ONE WOMAN TO ANOTHER.Smuk totebag fra Sissel Edelbo med skønt print og fremstillet af et vintage Kantha tæppe.

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 7 × 8 cm
Materiale

Farve

,

Mærke

Varenummer: se-toilet-avi-219 Kategorier: , , , , Mærker: , , ,