🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Smørskjuler – Blå med skyer (Ny serie)

kr. 350,00

På lager

Handmade

Oplev den rene glæde ved at eje en skymønstret smørskjuler, der tilføjer et element af finurlighed til dit køkken. Selvom den primært er designet til opbevaring af smør, kan denne skål også bruges til at servere små portioner ost, pålæg eller andet, som passer i en størrelse. Glem ikke at udforske resten af “sky serien”, som også kommer i en sunset variant.

Højde: 8cm Bredde: 13cm Længde: 19cm

De tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. De er fødevaresikre. De indeholder ingen cadmium.

Husk, hvert enkelt kruse er unikt på grund af den håndværksmæssige proces, så du får noget helt særligt. Farverne på glasuren kan variere lidt på grund af vores produktionsmetoder.

Serien er håndlavet i Europa og med stor kærlighed til keramikken, håndværket og for miljøet. Og så er den lavet af mennesker og ikke maskiner. Standarden er høj og producenten gør meget ud af at pakke og sende/pakke sine produkter uden brug af plastik. Denne bekymring for miljøet er lige noget vi elsker hos Remix by Sofie. Når du køber denne serie, så vid at den er lavet med omhu, dedikation og hårdt arbejde.

Alle vores produkter er fødevaresikre og godkendt i EU. Tåler mikroovn og opvaskemaskine. Alle glasurerne er lavet med rene og lokale råvarer, lav forarbejdning.

Yderligere information

Vægt 300 g
Materiale

Farve

,

Mærke