Solbriller – Cat eye tortoise

kr. 199,00

Lign en million, for langt mindre – uden at gå på kompromis med kvaliteten! Se det store udvalg af lækre damesolbriller fra Have A Look til priser, der gør det så sjovt at shoppe solbriller, at de færreste kvinder vil nøjes med et enkelt par!

Cat Eye modellen er en del af Have a looks nye ‘Remixed & Upcycled’ kollektion. Kollektionen er håndlavet og skabt af et mix af eksisterende modeller sat sammen på nye kreative og bæredygtige måder. Den ikoniske ‘katteøje’ brillefacon fra 50’erne er tilbage i modebilledet. Have A Looks variant af solbrillerne er blødere i designet, lidt større, knap så markant i faconen og med lidt større glas. Solbrillerne et elegant Chanel-agtigt udtryk.

Alle have a looks solbriller har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri. Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)Store, runde solbriller med spinkelt, feminint hornfarvet stel – skjuler det meste!

A: 14,1 cm

B: 4,2 cm

C: 5,3 cm

D: 14 cm

Alle solbrillerne har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri.

Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)

På lager

solbriller, have a look, cateye, cateye turtiose, brunt stel, leopard brille
Solbriller – Cat eye tortoise

kr. 199,00

1-3 dages leveringstid

EAN: N/A Varenummer (SKU): HAL-cat eye_tortoise Kategori: Tag: