🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Solbriller – Cat eye tortoise

kr. 199,00

På lager

Tilbehør:

Lign en million, for langt mindre – uden at gå på kompromis med kvaliteten! Se det store udvalg af lækre damesolbriller fra Have A Look til priser, der gør det så sjovt at shoppe solbriller, at de færreste kvinder vil nøjes med et enkelt par!

Cat Eye modellen er en del af Have a looks nye ‘Remixed & Upcycled’ kollektion. Kollektionen er håndlavet og skabt af et mix af eksisterende modeller sat sammen på nye kreative og bæredygtige måder. Den ikoniske ‘katteøje’ brillefacon fra 50’erne er tilbage i modebilledet. Have A Looks variant af solbrillerne er blødere i designet, lidt større, knap så markant i faconen og med lidt større glas. Solbrillerne et elegant Chanel-agtigt udtryk.

Alle have a looks solbriller har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri. Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)Store, runde solbriller med spinkelt, feminint hornfarvet stel – skjuler det meste!

A: 14,1 cm

B: 4,2 cm

C: 5,3 cm

D: 14 cm

Alle solbrillerne har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri.

Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)

Billige damesolbriller i dansk design – til den trendy kvinde.

Have A Looks designere går ind for diversitet. Derfor er sortimentet af solbriller til kvinder bredt og varieret – med plads til personlighed, vildskab og humor. Prisen er til gengæld altid den samme: 199 kr. pr. par

Nu handler damesolbriller jo ikke bare om farver, former, mode og stil, men også om at beskytte øjnene mod solens skarpe stråler – så vi undgår øjenskader og rynker omkring øjnene. Alle vores damesolbriller er af høj kvalitet med glas i akryl og 100% UV-beskyttelse. Stængerne er forsynet med fjedre (flexstænger), så de tilpasser sig din hovedfacon. Og så er solbrillerne super lette og behagelige at have på – både på næsen og i håret!

Uanset om du er til store Diva solbriller, trendy cateyes eller runde eller firkantede glas, finder du det hos os. Udvalget tæller alt fra sæsonens must haves og hotteste trends til mere klassiske og tidløse solbrilledesigns – med brillestel i farver, der spænder fra sarte pasteller over pang-farver til klassisk horn og sort.

 

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Materiale

Farve

Mærke

Varenummer: HAL-cat eye_tortoise Kategorier: , , , Mærke: