🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Solbriller – City tortiose

Lign en million, for langt mindre – uden at gå på kompromis med kvaliteten! Se det store udvalg af lækre damesolbriller fra Have A Look til priser, der gør det så sjovt at shoppe solbriller, at de færreste kvinder vil nøjes med et enkelt par!

City modellen er inspireret af Audrey Hepburn og har et let og elegant brillestel. Solbrillen har et mere spinkelt og nutidigt look, hvilket passer godt til de fleste ansigtsfaconer – og til enhver sommergarderobe.

Alle have a looks solbriller har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri. Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)Store, runde solbriller med spinkelt, feminint hornfarvet stel – skjuler det meste!

A: 14 cm

B: 4,5 cm

C: 5,2 cm

D: 14 cm

Alle solbrillerne har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri.

Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)

kr. 159,20

På lager

Billige damesolbriller i dansk design – til den trendy kvinde.

Have A Looks designere går ind for diversitet. Derfor er sortimentet af solbriller til kvinder bredt og varieret – med plads til personlighed, vildskab og humor. Prisen er til gengæld altid den samme: 199 kr. pr. par

Nu handler damesolbriller jo ikke bare om farver, former, mode og stil, men også om at beskytte øjnene mod solens skarpe stråler – så vi undgår øjenskader og rynker omkring øjnene. Alle vores damesolbriller er af høj kvalitet med glas i akryl og 100% UV-beskyttelse. Stængerne er forsynet med fjedre (flexstænger), så de tilpasser sig din hovedfacon. Og så er solbrillerne super lette og behagelige at have på – både på næsen og i håret!

Uanset om du er til store Diva solbriller, trendy cateyes eller runde eller firkantede glas, finder du det hos os. Udvalget tæller alt fra sæsonens must haves og hotteste trends til mere klassiske og tidløse solbrilledesigns – med brillestel i farver, der spænder fra sarte pasteller over pang-farver til klassisk horn og sort.

 

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Materiale

Farve

Mærke

Varenummer: HAL-city_tortiose Kategorier: , , , Mærke: