🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Stor ovalt fad “confetti” 30 x 18,5 cm – flere farver (Ny serie)

Dette er den ny serie. Håndlavet minifad eller tallerken, som er perfekt til et stykke kage eller en sidetallerken til lidt salat eller kuvertbrød. Brug den til lidt smykker eller underkop. Den har en blank glasur finish og masser af farverig confetti. Lad den være et farverigt indslag i din opdækning og mix med flere farver. Hver enkel er unik i sine farver og det er det, som vi elsker her hos Remix by Sofie. Glasuren og prikkerne kan afvige i forhold til det viste billede – noget kan have mere og andet mindre.

Længde: 30cm Bredde: 18,5cm Højde: 3cm

Den tåler opvaskemaskine og mikroovn

kr. 350,00

Serien er håndlavet i Europa og med stor kærlighed til keramikken, håndværket og for miljøet. Og så er den lavet af mennesker og ikke maskiner. Standarden er høj og producenten gør meget ud af at pakke og sende/pakke sine produkter uden brug af plastik. Denne bekymring for miljøet er lige noget vi elsker hos Remix by Sofie. Når du køber denne serie, så vid at den er lavet med omhu, dedikation og hårdt arbejde.

Alle vores produkter er fødevaresikre og godkendt i EU. Tåler mikroovn og opvaskemaskine. Alle glasurerne er lavet med rene og lokale råvarer, lav forarbejdning.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse 18 × 9,5 × 2 cm
Materiale

Diameter cm

Farve

, , , , ,

Mærke

,