🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Taske “Lena” maxi totebag – multicolor (Kopier)

Sissel EDelbo’s bestseller Lena SILK Maxi Bag er den perfekte taske. Som arbejdstaske eller rejsetaske kan den uden problemer fx rumme en computer, et håndklæde og badedragt når du skal på stranden. Tasken er lavet i de fineste bæredygtige materialer – 100% crepe silke sari på ydersiden og foret indeni er lavet af en kraftig 100% genanvendt bomuld. Den har en tyk vattering, der yder beskyttelse til indholdet, og samtidig tasken form. Lena SILK Maxi Bag har en indvendig lomme, som du kan bruge til alle de ting, der normalt bliver væk i en stor taske. Tasken lukkes med en YKK-lynlås, og er udsmykket med de fineste pipingbånd, lavet af sari i nøje udvalgte farvetoner.

  • Højde: 39 cm
  • Længde: 62 cm
  • Bredde: 19 cm

kr. 999,00

Alle Sissel Edelbos styles er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde. Vi ser brugssporene som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv – og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet. Vi håber, du vil elske historien om materialet – lige så meget som vi gør – FROM ONE WOMAN TO ANOTHER.

Det er netop skønheden i det uperfekt perfekte, vi elsker og værner om, vi håber, at du med stolthed vil bære den smukke fortælling videre – THE STORY CONTINUES.

PURE CREPE SILK
Denne style er en del af vores eksklusive PURE SILK koncept. Vi har nøje udvalgt de smukkeste 100% crepe silke sarier til denne style. Når du ser og mærker denne lækre silke, forstår du, hvorfor dette materiale er kendt verden over som noget af det aller fineste silke. Crepe silke er kendt for at falde smukt og tungt, og har en lækker velour feeling

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 7 × 8 cm
Materiale

Farve

Mærke