🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Tehætte Clea – “Cozy” Lyseblå

kr. 350,00

På lager

Hold din te varm med denne smukt dekorerede tehætte. Den har med sødt og skørt håndtegnet broderi. Tehætten er en erindring fra fortiden, men faktisk et virkelig funktionelt stykke til rolige morgener og hyggelige eftermiddage.

100 % økologisk bomuld med slub-effekt.

Vi anbefaler vask ved 30 grader med miljøvenlig sæbe, ingen blegning, ingen tørretumbling og ingen eller lav strygning.

Vask slider på dine tekstiler og på miljøet. Overvej, hvor ofte det er nødvendigt, og husk, at vask ved lav temperatur er en god måde at spare ressourcer på.

Størrelse 31×31 cm – passer til de fleste almindelige tekander.

Produceret i Indien.

HABIBA udstråler legesyge og dekadence og minder os om vigtigheden af at forkæle os selv med en smuk og hyggelig hule fyldt med blødhed og livlige farver. HABIBA præsenterer nye mønstre og farver to gange om året for at sikre, at de harmonerer smukt med eksisterende kollektioner.

HABIBA tilbyder en bred vifte af produkter, herunder tøj, boliginteriør i farverige tekstiler, samt tilbehør. Fællestrækket for alle disse stilarter er de indviklede detaljer. Brandet investerer betydelig tid i at perfektionere mønstre, håndillustrere broderier, vælge upåklagelige farvekombinationer og tilføje både funktionelle og dekorative elementer til deres produkter. Materialerne er omhyggeligt udvalgt for at give en blød fornemmelse, eksklusive teksturer og håndværk i særklasse, alt sammen med overholdelse af økologiske principper.

Yderligere information

Vægt 300 g
Farve

,

Materiale

Mærke

Varenummer: fam-te101-pas Kategorier: , , Mærke: