🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Toffee Kantha – no.245

kr. 110,00

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:

“Toffee Kantha Ornament er lavet af rester fra kantha-tæpper. Det er perfekt til at dekorere det mest glædelige juletræ og sprede julestemning i hele huset!

Hvert år kan du dekorere dit juletræ eller dit hjem med dette ornament. Kantha-stykkerne, der bruges til dette ornament, er overskydende stykker fra produktionen af de upcyclede kantha-tæppebeklædningsgenstande i vores kollektioner. Kantha-broderiteknikken genbruger kreativt gamle bomulds-saris, der tidligere er blevet båret af indiske kvinder, og giver dem nyt liv som upcyclede beklædningsgenstande. Som en del af vores værdier værdsætter vi tanken om upcycling og brug af eksisterende overskydende stoffer. På den måde minimerer vi produktionen af nye materialer.

Måler – ca 14 x 2,5 cm

 

 

Kernen i Sissel Edelbo’s produkter – er en stor kærlighed til den indiske kultur. Delaver deres produkter af gamle vintage sarier og de fortæller alle en historie om de skønne kvinder, som har gået i dem.

Det smukke silke julepynt fra Sissel Edelbo er så dekorativt i de smukke farver og mønstre. Hæng dem på juletræet, smukke troldegrene, pynt med dem på bordet eller i en skål. Hæng dem i små silkesnore i vinduet, for at skabe stemning. Du kan også bruge dem, som et lille skøn detalje på din julegave indpakning. Alle de smukke fugle, hjerter, engle, slikstokke og svampe er lavet af bæredygtigt silke fra brugte sarier. De laves af overskuddet og stofresterne til de forskellige kjoler, tasker og skjorter, som er i Sissel Edelbos kollektion. Så det er bæredygtigt julepynt, som du kan gemme og tage frem år efter år.

De kommer i assorterede farver og du kan skrive i kommentarfeltet hvis du har særlige ønsker. Så skal vi prøve at tage hensyn. Der er mange forskellige farver, så skriv lys eller mørk.

 

Yderligere information

Vægt 50 g
Størrelse 7 × 8 cm
Varenummer: SE-1111-toffee-245 Kategorier: , , , , Mærker: , , , ,