🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Toilettaske Kantha “Karla” – Lyserød og lime (nr.373)

kr. 600,00

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:

Karla Kantha Wash Bag har en perfekt organisk afrundet form. Den buede top lukkes med en gylden YKK-lynlås. Vaskeposen er lavet af et genbrugt kantha-tæppe og er let polstret. Den har en lynlåslomme indvendigt i foringen, som er lavet af 100% økologisk bomuld. Vi fremstiller et begrænset antal tasker af hvert kantha-tæppe, og derfor kan der forekomme forskelle i farverne fra billedet.

Dette unikke produkt er upcyclet fra et vintage Kantha-tæppe. Kantha-broderiteknikken opcycler kreativt gamle bomuldssarier, som tidligere er blevet båret af indiske kvinder, og giver dem nyt liv som opcyclet tøj, tæpper eller sengetæpper. Det gamle stof lægges oven på hinanden og sys sammen i hånden ved hjælp af den traditionelle kantha-broderiteknik. Denne teknik er kendetegnet ved de mange rækker af korte, kontinuerlige sting. Denne karakteristiske broderimetode har været brugt i Indien i hundreder af år og er især udbredt blandt kvinder på landet. Hvert Kantha-produkt er unikt både i print og farvekombination.

Størrelse:

  • Bredde: 9 cm
  • Højde: 20 cm
  • Længde: 27 cm

Kernen i Sissel Edelbo’s produkter – er en stor kærlighed til den indiske kultur. Delaver deres produkter af gamle vintage sarier og de fortæller alle en historie om de skønne kvinder, som har gået i dem.

Toilet tasken er lavet af vintage Kantha tæpper, som er en type af indisk boderi-håndværk. Dette gør tasken til one-of-a-kind. Bell Kantha Bag er en let medium tote bag – perfekt til at bære alle dine yndlings ejendele. Tasken er pyntet med håndbroderede frynser med metal palietter og de fineste syngende bjælder. Indeni er kanterne smukt syet med bomuldspiping. Bell Kantha bag har en indvendig lomme.

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 7 × 8 cm
Materiale

Farve

, ,

Mærke