🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Toilettaske – “Sakura” tile

kr. 500,00

På lager

100% Organic

Toilettasken er den store søster til makeup-clutchen. En god størrelse til opbevaring af personlige fornødenheder under rejser eller bare som opbevaring på dit badeværelse. Den lille løkke gør det også nemt at hænge den op.

Printet er inspireret af japanske kirsebær, derfor navnet Sakura, som betyder kirsebær på japansk. Håndtrykt på 100% økologisk bomuldsstof.

Vi anbefaler vask ved 30 grader med miljøvenlig sæbe, ingen blegemiddel, ingen tørretumbling og ingen eller lav strygning.

Vask er hård for dine tekstiler og for miljøet. Overvej, hvor ofte det er nødvendigt, og husk, at vask ved lav temperatur er en god måde at spare ressourcer på.

Størrelse 28x20x6 cm.

HABIBA udstråler legesyge og dekadence og minder os om vigtigheden af at forkæle os selv med en smuk og hyggelig hule fyldt med blødhed og livlige farver. HABIBA præsenterer nye mønstre og farver to gange om året for at sikre, at de harmonerer smukt med eksisterende kollektioner.

HABIBA tilbyder en bred vifte af produkter, herunder tøj, boliginteriør i farverige tekstiler, samt tilbehør. Fællestrækket for alle disse stilarter er de indviklede detaljer. Brandet investerer betydelig tid i at perfektionere mønstre, håndillustrere broderier, vælge upåklagelige farvekombinationer og tilføje både funktionelle og dekorative elementer til deres produkter. Materialerne er omhyggeligt udvalgt for at give en blød fornemmelse, eksklusive teksturer og håndværk i særklasse, alt sammen med overholdelse af økologiske principper.

Yderligere information

Vægt 300 g
Farve

,

Materiale

Mærke

Varenummer: hab-tb623-tile Kategorier: , , Mærke: