🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Trådløs oplader – toCHARGE MINI i gul

kr. 230,00

Kun 5 tilbage på lager

Oplad din enhed hvor og når som helst med denne lille trådløse oplader i en fin farve lavet til at have med sig overalt og lille nok til at have i selv den mindste taske.

Features:

  • 3000 mAh lithiumbatteri
  • Kan anvendes til smartphones, tablets og lignende enheder
  • Opladetid: 2-3 timer
  • Indgang: 5V/2A
  • Udgang: 5V/2A

Størrelse: 8,5×4,5×2,5 cm (HxBxD)

EN TRÅDLØS FORNØJELSE

KREAFUNK er et dansk brand der designer og producerer trådløse bluetooth-produkter, herunder opladere, høretelefoner og højtalere.

De to ejere Ruben og Kenneth fik ideen til virksomheden tilbage i 2011 og i nu over 10 år har kreafunk designet og udviklet deres produkter med udgangspunk i en skandinavisk minimalisme i både udtryk og betjening – de skal være nemme at bruge.

Udover at produkterne er yderst funktionelle, ved blandt andet at være designet så de de kan tages med på farten og altid med den nyeste teknologi så også musikken lyder så godt som muligt, er de også meget kreative. Dette ses blandt andet ved det store udvalg af farver.

Det nyeste skud på stammen er CARE-sortimentet. Hos Kreafunk arbejdes der altid på at produkterne laves med så lidt plastik som muligt og med verdens miljø for øje. Derfor gives der med CARE-sortimentet også 2 kroner for hvert solgte produkt til et velgørende formål der har fokus på at gøre verden til et bedre sted.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke