Viskestykke – Havens Fugle

kr. 100,00

På lager

100% Organic
Tilbehør:

Viskestykke i  økologisk bomuld med smukke motiver af havens fugle.

Viskestykket er udstyret med en lille rem til ophængning.

Størrelse: 48x70cm

Fremstillet i Europa og 100% økologisk bomuld

Tåler vask op til 40 grader.

 

Grundlæggelse og vækst af Koustrup & co

Koustrup & Co. blev stiftet i 2011 af Søren Koustrup og Ulla Koustrup med målet om at sprede viden om planter, dyr, gastronomi og økologisk levevis. Siden da er virksomheden vokset betydeligt, og i 2014 blev teamet udvidet med to døtre og en svigersøn, hvilket medførte en udvidelse af produktporteføljen til også at omfatte interiørprodukter som bakker, viskestykker, paraplyer og servietter. I 2018 voksede virksomheden yderligere til i alt 7 faste ansatte og 30 freelancere, herunder forfattere, kunstnere og grafikere.

Kernevisionen og ønsket om kvalitetsprodukt lavet i Europa

Koustrup & Co. drives af en passion for smukt design og dekorative illustrationer. Virksomheden udvikler løbende nye dansk-designede kvalitetsprodukter, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også formidler viden om natur, mad, kultur og historie. Hvert produkt har en unik historie, som Koustrup & Co. ønsker at dele med verden.

Bæredygtighed og Miljøbevidsthed

Miljøet er en central del af Koustrup & Co.’s mission. Virksomheden lægger stor vægt på bæredygtighed og vælger miljøvenlige materialer til deres produkter. Tekstilvarer fremstilles af økologisk bomuld og vandbaserede trykfarver, mens glasbrikker, bakker og skærebrætter laves af bæredygtigt nordisk birkefinér med miljøvenlig melamincoating, der tåler høje temperaturer og er godkendt til fødevarer. Dækkeservietter er produceret af bæredygtig eukalyptuskomposit.

Alle plakater, kunsttryk, viskestykker og enkeltkort pakkes i bionedbrydelig cellofan fremstillet af plantestivelse fra majs, der nedbrydes ved 58 grader. Pakkeskummet er lavet af økologisk komposterbart majsgranulat, og papirfyldet er genbrugspapir, hvilket understreger Koustrup & Co.’s engagement i en grønnere fremtid.

 

Yderligere information

Vægt 100 g
Materiale

Farve

Mærke