Noilly Nisser – Petit Nöel nr. 6

kr. 139,00

På lager

Tilbehør:

Maileg Petit Noël No. 6 er en charmerende nisse, der står og beundrer juletræet fra sin lille træklods. Iført en stor rød julefrakke, der næsten dækker hans fødder, udstråler han barnets forventninger til juleaften med hygge, som vi alle kender og elsker. Med sit finurlige og hyggelige udseende er denne nisse perfekt til at skabe en varm og festlig atmosfære i hjemmet.

Som en del af Mailegs Noilly Noël kollektion er denne nisse skabt med øje for de små detaljer og er en oplagt tilføjelse til din julepynt. Han passer perfekt til både moderne og traditionel juledekoration, og hans unikke personlighed vil bringe smil frem hos alle, der ser ham.

Placer den på en hylde eller på bordet, og lad den blive en fast del af din juletradition!

Maileg-nisserne er populære blandt både samlere og juleelskere og tilføjer altid lidt ekstra glæde til hjemmet i juletiden. De kan placeres på hylder, i vindueskarme eller som del af julebordets dekoration og er lige så perfekte som gave til en ven som til at fuldende din egen julepynt.

Materiale: Polyresin, Højde: 10 cm.

Noilly Noël er en af Mailegs mest populære julekollektioner og er et absolut must-have for samlere. Disse bedårende nisser kommer hvert år med nye modeller, som hurtigt bliver en del af den store nissefamilie, der pynter i mange hjem til jul.

Kollektionen består af tre størrelser: Petit, Noilly og Grand, hvilket giver dig mulighed for at vælge nisser i forskellige højder og designs. Hver nisse er lavet af polyresin og er håndmalet, hvilket gør dem unikke og helt specielle. Deres detaljer og udtryk er med til at gøre dem til et elsket samleobjekt, der bringer hygge og glæde år efter år. Noilly Noël-nisserne er en fast del af min egen jul, hvor de får ærespladsen på julebordet, og hvis jeg ikke holder jul hjemme, bliver de altid pakket ned og taget med. ✨

Nisserne kan også nemt kombineres med andet julepynt, og deres klassiske design gør dem til den perfekte gave til dem, der elsker julens magi. Med deres årlige nye tilføjelser kan du glæde dig til at udvide din samling hver sæson.

Maileg er en dansk brand, startet af Dorthe Mailil, som er kendt for deres fantasifulde verden af legetøj og andet tilbehør der skaber glæde blandt børn og vokse. Særligt er Maileg kendt for deres charmerende musse-dukker med alskens tilbehør og tøj til.

Men Maileg laver blandt andet også pynt/nips og tilbehør til bordækning, herunder servietter, ophæng, og figurer.

Maileg er grundlagt i 1999 af Dorte selv og hendes mand. Udgangspunktet for Maileg er Dortes egen glæde for barndommen og fantasi, som hun i øvrigt mener bør være en del af alle aldersgrupper. Maileg er en sammentrækning af Dortes efternavn Mailil samt ordet “leg”.

Brandet har modtaget flere priser og anerkendelser ligesom Dortes illustrationer har været brugt i bøger, magasiner og TV verden over.

Yderligere information

Vægt500 g
Størrelse17 × 14 × 0,3 cm
Mærke

Materiale

Farve