🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Elipse vase i swirl – blue smoke

Original price was: kr. 700,00.Current price is: kr. 500,00.

På lager

Tilbehør:

Anna von Lipa har lavet endnu smuk mundblæst swirl vase til samlingen. Elipse vasen er den perfekte vase ti enhver buket.Den er smuk udformet og fremstår med elegant.

Vasen findes i farverne:

Grey smoke, klar, mørk amber, syren lilla, lilla og lyserød

Højde: 23 cm – Diameter: 15 cm – Åbning: 11,5 cm – Bund: 7 cm

 

 

 

 

Anna von Lipa har lavet endnu smuk mundblæst swirl vase til samlingen. Oslo vasen er lidt smallere i modellen end den populære Dahlia swirl vase. Den er smuk udformet og den bløde kant foroven får blomsterne til at stå flot i vasen.

Den er mundblæst i fri hånd på en af de gamle glaspustrier i Böhmen i Tjekkiet. Her er de stadig stolte håndværkere med særlige traditioner og hvor det stadig er okay, at tage sig en kold øl til det varme arbejde ved ovnene. I Böhmen er det især deres specielle vand og sand, som er en vigtig ingrediens i tilblivelsen af alt det flotte mundblæste glas. Sandet er altså en vigtig ingrediens i selve glasset. Til hvert glas eller kander laver en snedker en træform, som bruges til mønster og størrelse.

Det er en lang proces at lave et mundblæst krystalglas eller kande. Der er rigtig mange led i processen, hvor glasset skal blandes, ovnen skal gøres klar, formen skal laves, glasset skal pustes, overskydende glas skæres af, kanterne skal brændes og efterslibes. Derfor koster dette glas lidt mere end et masse produceret glas. Dog er prisen stadig væk i den billige ende, for et stykke håndværk. Da det er mundblæst glas, så kan de variere lidt i tykkelse eller og hvordan mønsteret kommer til udtryk på glasset. Så man skal elske forskelligheden og acceptere, at der kan være luftbobler i og at det er en del af charmen.

Alle de mundblæste glas fra Anna von Lipa kan gå i opvaskemaskinen. De kan også bruges med et fyrfadslys i og det kaste flot lys. Se også de flot glas fra den populære mix og match serie. Her kan du mixe over 70 forskellige glas.

Vasen findes i farverne:

Grey smoke, klar, mørk amber, syren lilla, lilla og lyserød

Højde: 23 cm – Diameter: 15 cm – Åbning: 11,5 cm – Bund: 7 cm

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 850 g
Størrelse 15 × 15 × 23 cm
Materiale

Farve

Mærke