Badekåbe – brun/blå

Original price was: kr. 1.100,00.Current price is: kr. 900,00.

Tilbehør:

Den lækreste badekåbe fra Bongusta lavet i ekstra absorberende bomuld. Fås i flere smukke farvekombinationer.

Badekåben har store ærmer med plads til bevægelse, store, praktiske lommer samt en bred krave og et tykt bælte som er rart at binde.

Fås i to størrelser: S/M og L/XL. Størrelsesguide ses under beskrivelse.

TEKSTILER I DEJLIGE FARVER

Bongusta har hjemme i Ebeltoft og har et bredt sortiment af tekstilprodukter i lækre farver, herunder håndklæder, puder, tæpper og tasker. Vi kunne heller ikke stå for de lækre badekåber i 100% bomuld med de nu velkendte farvekombinationer.

Produktionen foregår i Indien, hvor Bongusta har fundet frem til de bedste håndværkere og i samarbejde med disse laver Bongusta designs der skiller sig ud i både farver og materialer.

Naram badekåbe:

De skønne, bløde og lange Naram badekåber er gennemtænkt i designet: Ærmerne giver bevægelsesfrihed, store og praktiske lommer, en bred krave og et tykt bælte, som er rart at binde. Der er stof nok i kåben til, at den kan trækkes sammen over benene – også når du sidder ned. At svøbe sig i Bongustas Naram badekåbe føles som et varmt og blødt kram. Brug Naram badekåben efter badet, på en kold morgen, eller tag den med på stranden eller havebadet.

Badekåben er lavet i en kæmmet 385g Øko-tex bomuld som er ekstra absorberende.

Størrelsesguide: Målt fra halsen og til bunden: S/M: 122 cm, L/XL: 138  cm. Er du højere end 176 cm eller foretrækker du badekåben oversize anbefales en L/XL.

Vedligeholdelse:
Eventuelle lange tråde/loops i badekåben: Træk ikke i dem, da det vil lave striber i vævningen – klip dem blot af med en saks. De enkelte loops er hæftet på bagsiden, så afklipning får ikke vævningen til at ‘løbe’.

Yderligere information

Vægt 1000 g
Mærke

Materiale

Farve

Størrelse

,

Varenummer: BO-kåbe-brunblå Kategorier: , , , , , Mærker: , , ,