🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Bademåtte 50 x 80 cm – Gulstribet

Naram bademåtten er fremstillet i en tyk 900g bomuld, som er både sugende og dejlig blød under fødderne. Placér måtten foran brusekabinen eller badekarret – eller læg det dér, hvor du gør dig klar foran spejlet om morgenen. Kombinér gerne Naram bademåtten med håndklæderne fra samme serie.Ekstra stort og lækkert badehåndklæde i 100% økologisk bomuld i en fin stribekombination fra Bongust – perfekt til strandturen!

Måler 50 x 80 cm

kr. 275,00

På lager

TEKSTILER I DEJLIGE FARVER

Bongusta har hjemme i Ebeltoft og har et bredt sortiment af tekstilprodukter i lækre farver, herunder håndklæder, puder, tæpper og tasker. Vi kunne ikke stå for de lækre håndklæder i 100% bomuld med de fineste farvekombinationer.

Produktionen foregår i Indien, hvor Bongusta har fundet frem til de bedste håndværkere og i samarbejde med disse laver Bongusta designs der skiller sig ud i både farver og materialer.

Fremstillet i OkøTex bomuld i en 600 gram kvalitet, som gør Naram håndklæderne ekstra bløde og meget absorberede. De er vævet i dobbelttråd og af ekstra lange fibre for at opnå absolut bedste kvalitet og holdbarhed.

Vi anbefaler, at man vasker sine Naram håndklæderne straks og giver dem en tur i tørretumbleren – så har man de blødeste, skønneste håndklæder at tørre sig med.

Vedligeholdelse:
Eventuelle lange tråde/loops i håndklædet: Træk ikke i dem, da det vil lave striber i vævningen – klip dem blot af med en saks. De enkelte loops er hæftet på bagsiden, så afklipning får ikke vævningen til at ‘løbe’.

Yderligere information

Vægt 350 g
Mærke

Varenummer: BO-bademåtte-gul Kategorier: , , , , , Mærke: