🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Badesalt til både karbad og fodbad – Pebermynte & Brændnælde

kr. 100,00

På lager

Oplev Tina Munkholms luksuriøse aroma salte derhjemme. 🛁

Badesaltet, er perfekt til både karbad og forfriskende fodbad. Den unikke blanding af soltørret fransk Middelhavssalt, helende epsomsalt og nærende mandelolie er designet til at løfte både krop og sind til nye afslapningshøjder.

Tina Munkholms badesalt kombinerer Middelhavssalt og epsomsalt, som hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og virker lindrende på muskelsmerter og ømhed. Med rigdommen af magnesium, er epsomsalt kendt for sine afslappende egenskaber og evnen til at reducere inflammation.

Forfriskende og Blødgørende: Beriget med luksuriøs mandelolie, giver badesaltet en intens fugtgivende oplevelse, der efterlader huden blød og smidig. Pebermynte er kendt for sin forfriskende og energigivende duft. Det kan hjælpe med at revitalisere kroppen og sindet, især efter en trættende dag. Pebermynte har naturlige afkølende egenskaber, som kan være gavnlige for at lindre muskelsmerter og spændinger.

Brændnælde har antiinflammatoriske egenskaber og er rig på næringsstoffer, hvilket kan være gavnligt for hudens sundhed. Det kan hjælpe med at lindre hudirritationer og fremme en klarere hud.

Kombinationen af pebermynte og brændnælde i et varmt bad kan bidrage til en dybere afslapningsfølelse, både fysisk og mentalt. Pebermynte kan stimulere blodcirkulationen, hvilket er godt for generel velvære og kan også hjælpe med at forbedre hudens udseende.

Ligesom andre badesalte kan denne kombination hjælpe med at fjerne toksiner fra kroppen og rense hudenIndeholder 300 gr. Hver pakke af Tina Munkholms badesalt indeholder 300g af dette luksuriøse produkt, perfekt til flere sessioner af selvforkælelse. Ideel til at afslutte en lang dag med et varmt, beroligende bad eller som en del af et weekend wellness-ritual. Et varmt bad før sengetid, især et med beroligende aromaer som citrus, kan hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten.

MUNKHOLM – Indbegrebet af Velvære og Luksus

Munkholm, etableret i Holbæk af Tina Munkholm, har udviklet sig fra at være et mindre privat foretagende til en fremtrædende international producent inden for hudpleje. I dag nyder Munkholm anerkendelse både nationalt og internationalt, og deres produkter er et fast element hos mange hudplejeklinikker og kosmetologer, der prioriterer naturlige og bæredygtige valg. Med en eksklusiv brug af de reneste økologiske og vegetabilske olier skaber Munkholm luksuriøse plejeprodukter, der kombinerer effektivitet med miljøvenlighed og skånsomhed, for at fremme sund og levende hud.havensdrøm

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Varenummer: tim-badesalt-peb Kategorier: , , , , , Mærker: ,