🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Diffuser – Cotton

kr. 160,00

HandmadeMade in Denmark

Diffuser Cotton har den skønneste let krydret blomsterduft af blomster fra bomuldsplanten, kokos lette krydderier, jasmin og sandeltræ. Dejlig duft til alle rum i huset

Munkholm anvender alene naturlige ingredienser og denne diffuser giver en frisk duft af blomster fra bomuldsplanten, kokos, jasmin og sandeltræ. Ved at vælge naturlige ingredienser bliver Munkholm duftpindene ikke så gennemtrængende som de produkter, som også findes hver der er tilsat kunstig parfume.

Indhold: 100 ml og 6 stk. bambuspinde.

Indholdsstoffer: Alcohol, parfum, aqua.

Fremstillet i Danmark af Munkholm.

Duft diffuseren leveres sammen med en vejledning på dansk. I vejledningen beskrives hvordan du starter med 2 pinde i flasken, hvordan du vender dem og hvordan du kan “skrue” op og ned for duften ved brug af flere eller færre duftpinde.

 

MUNKHOLM – Indbegrebet af Velvære og Luksus

Munkholm, etableret i Holbæk af Tina Munkholm, har udviklet sig fra at være et mindre privat foretagende til en fremtrædende international producent inden for hudpleje. I dag nyder Munkholm anerkendelse både nationalt og internationalt, og deres produkter er et fast element hos mange hudplejeklinikker og kosmetologer, der prioriterer naturlige og bæredygtige valg. Med en eksklusiv brug af de reneste økologiske og vegetabilske olier skaber Munkholm luksuriøse plejeprodukter, der kombinerer effektivitet med miljøvenlighed og skånsomhed, for at fremme sund og levende hud.

Yderligere information

Mærke

Varenummer: tim-diffuser-cotton Kategorier: , , , , Mærke: