🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Dug i linned 145 x 220 cm – Rose flower garden

kr. 1.000,00

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:
Dæk et stilfuldt og elegant bord med den vidunderlige duge af linned fuld af roser. Produktet er blødt, eksklusivt og i stenvasket linned. Borddugen med motiver af smukke roser er en del af den nye kollektion „Rose Flower Garden“, som blev skabt i samarbejde med den danske designer Jim Lyngvild. Dugen er lavet af naturligt dyrket hør og trykt med miljøvenligt blæk.
Produktet kan vaskes ved 60 grader celcius og krymper ikke.
Mål: 220 x 145 cm
Fremstillet i Letland

 

I 2011 stiftede Søren Koustrup og Ulla Koustrup forlaget Koustrup & Co. med det formål at viderebringe viden om planter, dyr, gastronomi og økologisk levevis. I 2014 voksede forlaget med to døtre og en svigersøn, der har erfaringer inden for planter, design og salg. Det gav anledning til udvidelse af repertoiret til også at omfatte interiørprodukter som bakker, viskestykker, paraplyer, servietter mv.

I 2018 blev virksomheden yderligere udvidet med 2 ansatte, så der er nu er 7 ansatte samt 30 freelance forfattere, kunstnere og grafikere.

SMUK LÆRING ER ESSENSEN

Med en stor passion for smukke, dekorative illustrationer og kunst udvikler vi kontinuerligt nye dansk designede kvalitetsprodukter, som ikke kun er smukke at se på, men også giver viden om natur, have, mad, kultur, historie og dyr.

Hvert et produkt har en historie at fortælle og den vil de gerne fortælle videre til alle jer.

PAKNING, FRAGT OG MILJØ

Hos Koustrup & Co. værner de om miljøet og en grønnere fremtid. Vi lægger fokus på bæredygtighed og udvælger miljørigtige materialer til vores produkter i så vid udtrækning, det kan lade sig gøre.

Til alle tekstilvarer benyttes økologisk bomuld samt vandbaserede trykfarver. Glasbrikker, bakker og skærebrætter er fremstillet af bæredygtigt nordisk birkefinér med miljøvenlig melamin coating, der tåler varme overflader op til 200 grader og godkendt til fødevarer. Dækkeservietterne er produceret af bæredygtig eukalyptus komposit med miljøvenlig melamin coating.
Alle kortmapper, enkeltkort samt kunsttryk er fremstillet af mat og kraftigt FSC certificeret papir, trykt på svanemærket trykkeri i Europa.

Alle deres plakater, kunsttryk, viskestykker og enkeltkort er pakket i bionedbrydelig cellofan, som er produceret af plantestivelse fra bl.a. majs, der nedbrydes ved 58 grader. Deres pakkeskum er fremstillet af miljøvenligt økologisk komposterbart majsgranulat og papirfyldet er genbrugspapir.

 

Yderligere information

Vægt 2000 g
Farve

Mærke