🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Gulvtæppe – “Pyramid Chindi” – Flere størrelser

kr. 318,75kr. 382,50

Tilbehør:

Pyramid-tæppet er en Chindi spin-off; en videreudvikling af Bongustas populære Chindi rugs, som er håndlavet af overskudsrester af bomuldsstof. I Pyramid-tæppet har de tilføjet felter af jutegarn til bomuldsmaterialet for at skabe et interessant geometrisk mønster.

De upbeat farver tilføjer karakter og charme til sommerhuset, børneværelset – eller hvor som helst i dit hjem. Pyramid Chindi tæpperne er håndvævede og fås i to størrelser.

Renses.

TEKSTILER I DEJLIGE FARVER

Bongusta har hjemme i Ebeltoft og har et bredt sortiment af tekstilprodukter i lækre farver, herunder håndklæder, puder, tæpper og tasker. Vi kunne ikke stå for de lækre håndklæder i 100% bomuld med de fineste farvekombinationer.

Produktionen foregår i Indien, hvor Bongusta har fundet frem til de bedste håndværkere og i samarbejde med disse laver Bongusta designs der skiller sig ud i både farver og materialer.

Stribet gulvtæppe:

Stort udvalg af stribede tæpper i forskellige skønne farvekombinationer og størrelser. Tæpperne er lavet af 100% bomuldsrester, deraf navnet “Chindi” som betyder “rester” på hindu.

Tæpperne fås i 3 forskellige størrelser.

 

Yderligere information

Vægt 600 g
Materiale

Farve

Mærke

Størrelse tæppe

,