🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Hårklemme – Chow Chow

Den uimodståelige hårklemme med et Chow Chow-motiv! 🐾✨ Denne charmerende hårklemme er ikke blot et praktisk tilbehør til at holde styr på din frisure; den er også en hyldest til en af de mest majestætiske hunderacer. Fremstillet af holdbart celluloseacetat og målende 9 cm i længden og 5 cm i bredden, tilføjer denne klemme et unikt og kærligt præg til ethvert look.

Med sin unikke udformning og smukke detaljer fanger hårklemmen essensen af den kærlige Chow Chow og bringer et smil frem hos alle hundeelskere. Bemærk, at hver kreation er unik, og farven kan variere en smule, hvilket gør din hårklemme helt speciel.

Brug den til at samle dit hår på en elegant måde eller som en fin detalje i dit outfit – uanset anledningen vil denne hårklemme fra Cou Cou Suzette vise din kærlighed til Chow Chow-racen.

Måler: 9 x 5 cm

Produceret i Frankrig –

Køb de originale klemmer fra cou cou suzette.

kr. 120,00

Kun 2 tilbage på lager

Coucou Suzette

Her finder du farverige, sjove og kitschede kreationer, så kan du opgradere både hårpynt, strømper og øreringe. Der er de skønneste farver, masser af blomster og masse af kæledyr, som både hunde og katte.

Yderligere information

Vægt 25 g
Farve

,

Mærke

Materiale

,