🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Hårklemme – Sakura (Kirsebærblomst)

kr. 120,00

På lager

Tilbehør:

Giv din frisure et strejf af forårets skønhed med vores betagende hårklemme fra Cou Cou Suzette, dekoreret med stedmoderblomster i dybe lilla og lyslilla nuancer. Denne elegante hårklemme er ikke blot et praktisk redskab til at mestre dine hårkreationer; den er også en fejring af naturens uendelige charme, indfanget i det delikate design af stedmoderblomster.

Fremstillet med øje for detaljen og i kvalitetsmaterialer, sikrer denne hårklemme et fast greb om håret, uden at gå på kompromis med komforten. Coucou Suzette elsker japanske inspirationer, så det var umuligt at overse denne skønhed! Ja, Sakura er det elegante japanske navn for de lyserøde kirsebærblomster, der glæder alle om foråret. Vi er helt solgt på dens variation som en hårklemme, super praktisk at have i tasken og trække frem for en halv hestehale eller en smuk knold med finesse.

Måler: 9 x 9 cm

Produceret i Frankrig –

Køb de originale klemmer fra cou cou suzette.

Coucou Suzette

Her finder du farverige, sjove og kitschede kreationer, så kan du opgradere både hårpynt, strømper og øreringe. Der er de skønneste farver, masser af blomster og masse af kæledyr, som både hunde og katte.

Yderligere information

Vægt 25 g
Farve

, ,

Mærke

Materiale

,