🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Hårklemme – Stedmoderblomst

kr. 120,00

Kun 2 tilbage på lager

Giv din frisure et strejf af forårets skønhed med vores betagende hårklemme fra Cou Cou Suzette, dekoreret med stedmoderblomster i dybe lilla og lyslilla nuancer. Denne elegante hårklemme er ikke blot et praktisk redskab til at mestre dine hårkreationer; den er også en fejring af naturens uendelige charme, indfanget i det delikate design af stedmoderblomster.

Fremstillet med øje for detaljen og i kvalitetsmaterialer, sikrer denne hårklemme et fast greb om håret, uden at gå på kompromis med komforten. De smukke lilla stedmoderblomster på klemmen tilføjer en poetisk og feminin touch til enhver frisure, og gør den til det perfekte tilbehør for den modebevidste kvinde, der ønsker at bringe et stykke af forårets magi ind i sin hverdag.

Uanset om du skal til brunch med veninderne, på arbejde, eller blot ønsker at tilføje en smule farve og glæde til din daglige rutine, vil denne hårklemme med stedmoderblomster fra Cou Cou Suzette være dit go-to tilbehør. Lad den være et symbol på fornyelse og skønhed, og lad din stil blomstre med et romantisk touch fra naturens hånd.

Måler: 10 x 4,5 cm

Produceret i Frankrig –

Køb de originale klemmer fra cou cou suzette.

Coucou Suzette

Her finder du farverige, sjove og kitschede kreationer, så kan du opgradere både hårpynt, strømper og øreringe. Der er de skønneste farver, masser af blomster og masse af kæledyr, som både hunde og katte.

Yderligere information

Vægt 25 g
Farve

, ,

Mærke

Materiale

,