🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Hængekurv med 3 kurve

kr. 325,00

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:

Skøn kurv, som de Afroart, som er perfekt til at hænge fra loftet. Den er perfekt til Fin lille håndflettet kurv, som er perfekt til at holde insekter væk, når du spiser udendørs. Den kan måske også endda beskytte lidt for solens stråler.

Måler: 72 cm i alt. Øverste kurv 19.5 cm, Mellemste: 22.5 cm, Nederste: 24.5 cm
Materialer: Rotting

Rotting er også et bæredygtigt materiale, da det vokser hurtigt og kan høstes uden at skade selve planten, hvilket tillader den at regenerere og vokse igen. Dette aspekt gør rotting til et miljøvenligt valg for dem, der søger at indrette deres hjem med omtanke for planeten.

Lavet i Bangladesh
Da det er et håndlavet produkt, så vil kurvens farver variere lidt fra kurv til kurv.
 

Hos Afroart ønsker de, at samarbejde med lokale håndværkere og kunstnere fra lande i Afrika, Asien og Latinamerika. Formålet er at synliggøre håndværket i de områder, hvor håndværket er en af de vigtigste indkomstkilder. Afroarts eget designteam hjælper med at udvikle både design, men også udviklingen af redskaber, så man skaber nye arbejdsområder og samtidigt hjælpe de traditionelle håndværk med at overleve. Her er fokus på ikke at slide eller misbruge jordens ressourcer. Så her et ekstra fokus på at genbruge materialer. Tingene håndlaves og gerne lokalt, dette for at skabe liv i byerne og ikke samle arbejdet i større byer.

Afroart importerer igennem fairtrade organisationer, som sikre at der handles direkte fra de små håndværker.
Følgende lande samarbejdes der med Bangladesh, Bolivia, Burkina Faso, Burundi, Ecuador, Elfenbenskysten, El Salvador, Filippinerne, Ghana, Guatemala, Indien, Indonesien, Kenya, Madagaskar, Malawi, Mali, Marokko, Mexico, Mongoliet, Nepal, Niger, Nigeria, Pakistan, Senegal, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Vietnam.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse 50 × 50 cm
Mærke

Materiale