“Hygge” kop brede riller – dueblå på lyst ler

kr. 350,00

Endnu en smuk stentøjs kop fra Mia Lindbirk med flotte glasurer i forskellige farver. Der leges med mat og blank glasur, samt med at mixe de forskellige farver. Resultatet er unikt og ingen af kopperne er ens. Indersiden af koppen er i en fin creme, hvor yderglasuren laver spil ned i.

Koppen laves i to forskellige modeller, den ene med smalle riller og den anden med brede riller. Koppen er bygget op i hånden og derfor er hver kop meget forskellige fra hinanden. Den kommer med en stor og rummelig hank og er skøn at holde om og i – derfor vi har døbt den hygge koppen. Den passer til alle varme drikke, så perfekt til både kaffe, te og varm kakao. Den kommer i 5 skønne farver – sart lyserød, rosa, lysegul, hvis og mintblå.

Kopperne har alle fået samme glasur og brænding, men falder forskelligt ud. Farverne er altid rimeligt ens, men glasurens “fald” ned af koppen er altid forskellige.

Tåler opvaskemaskine.

Højde: 8,5-9 cm og diameter: 8,5 – 10 cm

Indeholder: ca. 350 ml

 

På lager

hygge kop, mug, ceramic cup, handmade ceramic, kop, kaffe kop kop til chokolade, hygge kop kop, håndlavet keramik, håndlavet keramik kopper, kop, mia lindbirk, remix by sofie
“Hygge” kop brede riller – dueblå på lyst ler

kr. 350,00

1-3 dages leveringstid

EAN: N/A Varenummer (SKU): ML-hyg-bred-dueblå Kategorier: , , Tags: , ,