🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Kalenderlys kegleform – Raw Toffee

kr. 115,00

På lager

Kegle kalenderlyset er fremstillet af voks af 100 pct. ren duftfri paraffin fra Europas førende producent. Det er produceret på Ester & Eriks fabrik i Danmark, og vægen er lavet af 100 pct. bomuld.

Keglelys måler: Højde: 37 cm – Diameter: 4,4 cm og en brændetid 25 timer.

Lyset kan stå selv på en glas eller marmorbrik, men ellers kan vi anbefale Ester og Eriks lysplatte, som også er lidt af en bestseller.

For at få en optimal brænding anbefaler vi altid at holde vægen kort, have minimum 10 cm’s afstand mellem lysene og ikke at sætte lysene i træk eller over en radiator.

 

 

 

 

 

Slukkeguide: Vi anbefaler, at lyset slukkes med en lyseslukker for at undgå os samt sikre, at lyset slukkes helt, så vægen ikke står og gløder. Med en lyseslukker slukkes gløden 100 pct. så vægen er intakt. Ved lys med lak, guld eller sølv er det vigtigt, at man – efter slukning med lyseslukker – fjerner den øverste lakhinde i skålen rundt om vægen, så lyset uden problemer kan tændes igen.

Ester & Erik er det danske varemærke, som blev grundlagt i 1987 af parret Ester & Erik Møller. Varemærket er først og fremmest kendt for sine håndstøbte lys, som karakteriseres ved sit elegante og eksklusive design, der skaber stemning og gør enhver anledning til noget helt særligt. Lige fra begyndelsen har målet været at skabe de bedste og smukkeste lys, og det må man sige, at Ester & Erik har formået.

Yderligere information

Vægt 500 g
Materiale

Farve

,

Mærke

Varenummer: EE-keglekalender-23 Kategorier: , , , , , , Mærke: