🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Kniv – Pop stribet

kr. 150,00

Tilbehør:

Det smukkeste bestik fra serien “pop”, som kommer med skønne mønstre med prikker, tern, blomster og striber. Vichy er lavet i skønne farver med hvidetern. Mix og match i denne yndlingsfarver og lav den skønneste opdækning.

Sjov, legende, farvefyldt bestik, som er perfekte til bordækningen med masser af farver.  Serien som passer ind i ethvert hjem og som bidrager til en gennemført borddækning. Perfekte til sommerhuset, hvor man ofte ikke kan få farver nok.

Mål: 21,5 cm – Materiale: Rustfritstål med akrylhåndtag.

Kan gå i opvaskemaskinen på max 45 grader og tåler ikke mikroovn og ovn.

Det lækre bestik produceres i Frankrig.

Designeren bag hedder Pascale og han har siden 1993 produceret bestik af forskellig stilarter men med den fællesnævner, at hver serie produceres i et utal af farver.

Pascale var søn af en guldsmede familie og blev i en meget ung alder opslugt af kunsten i at dække et pænt bord. Han begyndte, at producere bestik med ønsket om, at kombinere godt håndværk og hans sans for farver, materialer og former.

I dag driver han produktionen sammen med sin kone Francis.

Parret brød blandt andet med konventionerne da de skabte det første bestik i gingham design, og bragte derfor det man forbandt med picnicbestik med ind i hverdagsbrugen. De er også kendt for at præsentere deres bestik som var det en buket af mange farverige blomster.

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Mærke

Materiale

Farve

, , , , , ,

Varenummer: rbs-kniv-stribet Kategorier: , , , , , , Mærker: , , , ,