🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Kunstværk “Blomster på bord – 50×70 cm

kr. 650,00

På lager

Tilbehør:

“Blomster på bord” er inspireret af naturens smukke blomster og farver. Særligt Sofies eget farveunivers har været udgangspunktet for Camilla. Værket er trykt på 100% bomuldspapir med bøttekanter, hvilket giver det en helt særlig kvalitet og følelse. Desuden er det trykt over 5 gange, for at give det de fine farverige detaljer.

Der er kun lavet 6 styk og de er alle signeret af Camilla og sælges kun hos Remix by Sofie

Bergqvist.c er et kunststudie der siden 2020 har designet og solgt håndlavede linoleumstryk, originale kunstværker og plakater. Danske Camilla Bergqvist nyder at arbejde med farvesammensætninger, og hun designer og skærer selv sine linoleumstryk i hånden i hendes morfars atelier.

Hun er inspireret af at give nutidens tendenser et naivistisk og figurativt udtryk, hvor hun tilføjer sit eget særlige præg med sin personlige feminine streg. Det er hendes vision at inspirere særligt kvinder, gennem hendes kunst, til at tro på sig selv, og der er derfor altid en mening bag hendes værker.

Camilla nyder at udvikle sig som kunstner og eksperimenterer konstant med nye materialer og medier som oliepastel, akvarel, collage og meget andet.

 

 

Yderligere information

Vægt 400 g
Mærke

Varenummer: KCB-blomsterpåkommode-1 Kategorier: , , , ,