🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Kurv med låg – 32 cm

kr. 260,00

På lager

Fairtrade

En veludført håndvævet kurv, perfekt til dit køkkenbrød, legetøj eller hvad end du har brug for at gemme og opbevare.

Denne kurv er lavet af palmeblade, som navnet antyder. Produktionen af disse kurve skaber vigtige job for kvinder i de landlige områder i Bangladesh.

 

Land: Bangladesh

Størrelse: Ø 32 cm, H 11 cm

Materiale: Palmeblade

Hos Afroart ønsker de, at samarbejde med lokale håndværkere og kunstnere fra lande i Afrika, Asien og Latinamerika. Formålet er at synliggøre håndværket i de områder, hvor håndværket er en af de vigtigste indkomstkilder. Afroarts eget designteam hjælper med at udvikle både design, men også udviklingen af redskaber, så man skaber nye arbejdsområder og samtidigt hjælpe de traditionelle håndværk med at overleve. Her er fokus på ikke at slide eller misbruge jordens ressourcer. Så her et ekstra fokus på at genbruge materialer. Tingene håndlaves og gerne lokalt, dette for at skabe liv i byerne og ikke samle arbejdet i større byer.

Afroart importerer igennem fairtrade organisationer, som sikre at der handles direkte fra de små håndværker.
Følgende lande samarbejdes der med Bangladesh, Bolivia, Burkina Faso, Burundi, Ecuador, Elfenbenskysten, El Salvador, Filippinerne, Ghana, Guatemala, Indien, Indonesien, Kenya, Madagaskar, Malawi, Mali, Marokko, Mexico, Mongoliet, Nepal, Niger, Nigeria, Pakistan, Senegal, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Vietnam.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse 50 × 50 cm
Mærke

Materiale

Farve

Varenummer: af-1005076-BA Kategorier: , , , , , ,