🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Kurv med låg – 36 x 40 cm

kr. 400,00

Kun 3 tilbage på lager

Tilbehør:

Opdag vores smukke vaskekurv fra Afroart, håndlavet af palmeblade og designet til at tilføje et strejf af ægthed til dit hjem! Med en højde på 40 cm og en diameter på 36 cm er denne kurv perfekt til opbevaring af legetøj eller garnnøgler… eller hvad end du ønsker at holde organiseret og elegant gemt væk. Lad dig inspirere af den naturlige skønhed og funktionelle design, der gør denne kurv til et uundværligt tilbehør til ethvert rum.

Denne kurv er lavet af palmeblade, som navnet antyder. Produktionen af disse kurve skaber vigtige job for kvinder i de landlige områder i Bangladesh.

Land: Bangladesh

Størrelse: Ø 36 cm, H 40 cm

Materiale: Palmeblade

Hos Afroart ønsker de, at samarbejde med lokale håndværkere og kunstnere fra lande i Afrika, Asien og Latinamerika. Formålet er at synliggøre håndværket i de områder, hvor håndværket er en af de vigtigste indkomstkilder. Afroarts eget designteam hjælper med at udvikle både design, men også udviklingen af redskaber, så man skaber nye arbejdsområder og samtidigt hjælpe de traditionelle håndværk med at overleve. Her er fokus på ikke at slide eller misbruge jordens ressourcer. Så her et ekstra fokus på at genbruge materialer. Tingene håndlaves og gerne lokalt, dette for at skabe liv i byerne og ikke samle arbejdet i større byer.

Afroart importerer igennem fairtrade organisationer, som sikre at der handles direkte fra de små håndværker.
Følgende lande samarbejdes der med Bangladesh, Bolivia, Burkina Faso, Burundi, Ecuador, Elfenbenskysten, El Salvador, Filippinerne, Ghana, Guatemala, Indien, Indonesien, Kenya, Madagaskar, Malawi, Mali, Marokko, Mexico, Mongoliet, Nepal, Niger, Nigeria, Pakistan, Senegal, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Vietnam.

Yderligere information

Vægt 1000 g
Størrelse 50 × 50 cm
Mærke

Materiale

Farve

Varenummer: af-kurvlille-medlåg Kategorier: , , , , ,