🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Kurvesæt med låg

kr. 550,00

Kun 2 tilbage på lager

Tilbehør:

En veludført håndvævede firkantede kurve, perfekt til opbevaring ag garn, legetøj eller andet, man vil gemme lidt væk eller opbevare.

Disse kurve er lavet af palmeblade, som navnet antyder. Produktionen af disse kurve skaber vigtige job for kvinder i de landlige områder i Bangladesh.

Land: Bangladesh

Størrelse: 30x22x22 cm og  36x28x28 cm

Materiale: Palmeblade

Hos Afroart ønsker de, at samarbejde med lokale håndværkere og kunstnere fra lande i Afrika, Asien og Latinamerika. Formålet er at synliggøre håndværket i de områder, hvor håndværket er en af de vigtigste indkomstkilder. Afroarts eget designteam hjælper med at udvikle både design, men også udviklingen af redskaber, så man skaber nye arbejdsområder og samtidigt hjælpe de traditionelle håndværk med at overleve. Her er fokus på ikke at slide eller misbruge jordens ressourcer. Så her et ekstra fokus på at genbruge materialer. Tingene håndlaves og gerne lokalt, dette for at skabe liv i byerne og ikke samle arbejdet i større byer.

Afroart importerer igennem fairtrade organisationer, som sikre at der handles direkte fra de små håndværker.
Følgende lande samarbejdes der med Bangladesh, Bolivia, Burkina Faso, Burundi, Ecuador, Elfenbenskysten, El Salvador, Filippinerne, Ghana, Guatemala, Indien, Indonesien, Kenya, Madagaskar, Malawi, Mali, Marokko, Mexico, Mongoliet, Nepal, Niger, Nigeria, Pakistan, Senegal, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Vietnam.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse 50 × 50 cm
Mærke

Materiale

Farve

Varenummer: af-1005747-BA Kategorier: , , , , , ,