🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Lysestage i rustfrit stål – “Icon 01” rød

Original price was: kr. 290,00.Current price is: kr. 250,00.

Kun 2 tilbage på lager

Tilbehør:

Lysestage i rustfrit stål fra Stences “Icon”-serie med et skarpt og grafisk formsprog.

B: 8 cm x D: 3 cm x H: 4,5 cm

To rektangler og en cylinder. Så simpelt, men alligevel så fantastisk en kombination til en stållysestage. Icon lysestage 01 bidrager med skarphed og tilføjer et grafisk element til din indretning.  lysestagen er både klassisk og tidløs og giver samtidig et farverigt pust til hjemmet.

Icon-serien rummer tre tidløse lysestager i rustfrit stål. Idéen var at skabe en simpel, men stadig interessant serie af lysestager, som både gør sig godt sammen og hver for sig. Formsproget er skarpt og grafisk, hvilket gør det let at sammensætte dem med andre pyntegenstande i hjemmet.

Stences:

Stences er et unikt udvalg af håndlavet boliginteriør, herunder vaser, lysestager, skåle med mere. Designudtrykket er et twist af det klassiske nordiske design og der leges særligt meget med form. Hvem siger f.eks. at åbningen på en vase skal være rund?

Bag “Stences” står mor og datter, Pia og Thea. En fællesdrøm om, at skabe noget sammen som familie, blev i 2020 startskudet til deres fælles virksomhed. Thea har en baggrund i designbrancen og står for virksomhedes kreative del. Hun designer samtlige produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences’ visuelle udtryk og univers. Mor, Pia, er virksomhedens strukturerede hoved og sørger for at holde styr på alle løse ender.

Navnet “Stences” tager også udgangspunkt i det familiære. Det er en forkortelse af mor og datters mellemnavn “Christence” opkaldt efter Pias mormor, som faktisk hed Stenze til fornavn.

 

Yderligere information

Vægt 300 g
Materiale

Farve

Mærke

Varenummer: ST-stage-icon1-rød Kategorier: , , , , , Mærker: , ,