🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Lysestage i rustfrit stål – “Icon 02” lilla

Original price was: kr. 290,00.Current price is: kr. 250,00.

Kun 4 tilbage på lager

Tilbehør:

Lysestage i rustfrit stål fra Stences “Icon”-serie med et skarpt og grafisk formsprog.

B: 8 cm x D: 4,5 cm x H: 6 cm

Lodret og vandret. To rektangler mødes på midten og bliver til Icon lysestage 02. En grafisk lysestage i rustfri stål, pulverlakeret med i en dyb blå farve. Vend og drej præcis som det passer dig. Lysestagen er både klassisk og tidløs og giver samtidig et farverigt pust til hjemmet.

Icon-serien rummer tre tidløse lysestager i stål. Serien blev til med idéen om at skabe en simpel, men stadig interessant serie af lysestager, som både gør sig godt sammen og hver for sig. Formsproget er skarpt og grafisk, hvilket gør det let at mikse og matche med dine andre favoritter i hjemmet.

Stences:

Stences er et unikt udvalg af håndlavet boliginteriør, herunder vaser, lysestager, skåle med mere. Designudtrykket er et twist af det klassiske nordiske design og der leges særligt meget med form. Hvem siger f.eks. at åbningen på en vase skal være rund?

Bag “Stences” står mor og datter, Pia og Thea. En fællesdrøm om, at skabe noget sammen som familie, blev i 2020 startskudet til deres fælles virksomhed. Thea har en baggrund i designbrancen og står for virksomhedes kreative del. Hun designer samtlige produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences’ visuelle udtryk og univers. Mor, Pia, er virksomhedens strukturerede hoved og sørger for at holde styr på alle løse ender.

Navnet “Stences” tager også udgangspunkt i det familiære. Det er en forkortelse af mor og datters mellemnavn “Christence” opkaldt efter Pias mormor, som faktisk hed Stenze til fornavn.

 

Yderligere information

Vægt 300 g
Materiale

Farve

Mærke

Varenummer: ST-stage-icon2-lilla Kategorier: , , , , , Mærker: , ,