🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Lysfad til 7 lys Ø36cm – Sølvfarvet

Smukt lysfad lavet i jern med plads til 7 lys. stagerne har forskellige højder til at skabe variation. Perfekt til f.eks. juledekoration.

Stagerne er skruet fast og kan ikke flyttes.

Diameter 36 cm

kr. 400,00

På lager

Elegant sølvfarvet lysestage fremstillet af jern. En meget smuk og enkel lysestage til 7 alm. stearinlys der kan bruges som lysestage hele året rundt, men også nemt pyntes lidt ekstra op med f.eks. grangrene, kogler mv. i julemåneden. Lysholderne har forskellige højder, hvilket giver lysene en fin lille variation i looket. Et fornemt lysfad på 36 cm. i diameter.

Nordal en dansk familie virksomhed

Bag Nordal står søskendetrioen Signe, Mads og Emil Nordal, der er anden generation i den familieejede virksomhed. Med en fælles forståelse for design, detaljer og materialer arbejder de for at skabe design, der fortæller en historie om hjemmet og de mennesker, der bor i det.

Hjemmet er en vigtig del af livet – nu måske mere end nogensinde før. Det er en base, hvor vi finder tryghed, ro og balance. Derfor er Nordals designfilosofi klar: Nordals interiør og møbler skal give dig mulighed for at skabe et stemningsfyldt, personligt og inspirerende hjem. Et hjem, der viser, hvem du er – gennem din styling og sammensætninger.

Fremhæv din stil og vælg med hjertet

Vi vil gerne inspirere og udfordre dig til at tage individuelle valg, når du indretter dit hjem. Balancen mellem det trygge og det udfordrende er noget vi arbejder meget med hos Nordal – både i vores designproces, produktudvikling og styling. Vi tror på, at det er både sundt og udviklende at blive udfordret. Men samtidig er det vigtigt , at hjemmet en tryg base, der omfavner alle, der bor i det.”

– Signe Nordal, Creative Director hos Nordal

Yderligere information

Vægt 1000 g
Materiale

Farve

Mærke