🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Nailberry Neglelak – Peach of my heart

Sprød, let og øjeblikkeligt oplivende, vores pop-pastel fersken leverer dit ultimative humør og stil-boost. Den er flatterende og smart på negle i alle længder, dens lækkert søde, skinnende finish vil skabe glæde, hver gang du får et blik på din “mani-pedi”.
Denne specialudviklede formel “light-to-the-touch”, er nem at påføre og giver en uigennemsigtig farve med høj glans i et enkelt træk. Beskyt dens livlighed med en afsluttende lag af vores Shine & Breathe Top Coat og farve dine negle sunde! Rammer du ved siden af så brug vores “miracle corrector pind”

Endnu en neglelak i en flot farve fra Nailberrys L’Oxygéné-serie

Formlen er certificeret vegan & cruelty-free samt halal-certificeret, 12- free of chemicals* (herunder gluten-fri).

 

 

kr. 165,00

Kun 5 tilbage på lager

Med den nyeste patenterede teknologi leverer Nailberrys L’Oxygéné neglelak en sundere manicure, som lader neglen ånde igennem lakken. Formlen er certificeret vegan & cruelty-free samt halal-certificeret, 12- free of chemicals* (herunder gluten-fri). Nailberry er multi-prisbelønnet for det smukke og fascinerende udvalg af åndbare og fugtgennemtrængelige farvede neglelakker med fremragende holdbarhed. Penslen er i en klasse for sig. Det innovative penselsystem er specielt designet for at muliggøre en jævn, ensartet påføring.

L’Oxygéné indeholder intense farvepigmenter og er udviklet til at skabe en perfekt balance mellem materialer, glans og tørretid for at levere en farve med høj pigmentering og super glans.

Alle farver er lavet til at kunne tilbyde en flot lakering på bare et enkelt lag. To lag vil dog til enhver tid give det flotteste resultat, og under alle omstændigheder er tørretiden hurtigt overstået. UV-filtre er tilsat for altid at beskytte mod misfarvning og lade lakken bevare sin sande farve i længere tid.

* L’OXYGÉNÉ er fri for: Phthalater inkl. DBP, toluene, formaldehyde, formaldehyde resin, kamfer, xylene,  ethyl tosylamide, triphenyl phosphate, alkohol, parabener, animalske derivater, gluten.

Yderligere information

Vægt 100 g
Farve

Mærke

Varenummer: NB-peach Kategorier: , , , Mærker: ,