Naram Hoodie- brun/blå

Original price was: kr. 950,00.Current price is: kr. 800,00.

Tilbehør:

Inspirationen til Naram hoodien er hentet fra surfverdenen. Hoodien er rummelig, så du kan tørre dig og skifte dit våde badetøj under den, mens du forbliver indhyllet og varm. Varm dine kolde hænder i hoodiens store kængurulomme, når du stiger op af vandet efter et havbad. Naram hoodien kan naturligvis også bruges som det ultimative hyggetøj, når du hænger ud derhjemme.

Vedligeholdelse:
Eventuelle lange tråde/loops i hoodien: Træk ikke i dem, da det vil lave striber i vævningen – klip dem blot af med en saks. De enkelte loops er hæftet på bagsiden, så afklipning får ikke vævningen til at ‘løbe’.Den lækreste badekåbe fra Bongusta lavet i ekstra absorberende bomuld. Fås i flere smukke farvekombinationer.

Fås i to størrelser: S/M og L/XL. Størrelsesguide ses under beskrivelse.

TEKSTILER I DEJLIGE FARVER

Bongusta har hjemme i Ebeltoft og har et bredt sortiment af tekstilprodukter i lækre farver, herunder håndklæder, puder, tæpper og tasker. Vi kunne heller ikke stå for de lækre badekåber i 100% bomuld med de nu velkendte farvekombinationer.

Produktionen foregår i Indien, hvor Bongusta har fundet frem til de bedste håndværkere og i samarbejde med disse laver Bongusta designs der skiller sig ud i både farver og materialer.

Naram badekåbe:

De skønne, bløde og lange Naram badekåber er gennemtænkt i designet: Ærmerne giver bevægelsesfrihed, store og praktiske lommer, en bred krave og et tykt bælte, som er rart at binde. Der er stof nok i kåben til, at den kan trækkes sammen over benene – også når du sidder ned. At svøbe sig i Bongustas Naram badekåbe føles som et varmt og blødt kram. Brug Naram badekåben efter badet, på en kold morgen, eller tag den med på stranden eller havebadet.

Badekåben er lavet i en kæmmet 385g Øko-tex bomuld som er ekstra absorberende.

Størrelsesguide: Målt fra halsen og til bunden: S/M: 107 cm, L/XL: 112  cm. Mål fra under arm til under arm s/M: 75 cm l/XL:80 cm

Vedligeholdelse:
Eventuelle lange tråde/loops i badekåben: Træk ikke i dem, da det vil lave striber i vævningen – klip dem blot af med en saks. De enkelte loops er hæftet på bagsiden, så afklipning får ikke vævningen til at ‘løbe’.

Yderligere information

Vægt 1000 g
Materiale

Farve

Mærke

Størrelse

,

Varenummer: BO-hoodie-brun/blå Kategorier: , , , , , Mærker: , , , ,